تغيير خط توليد سفال لالجين اساس رقابت با آثار چيني

سفالگر لالجيني در گفتگو با ميراث آريا (chtn)، با اعلام اين مطلب اظهار داشت: تقاضاي جهاني سفال امروز بر اساس معماري و طراحي هندسي روز به روز در حال تغيير است.

«ايرج گلزاري‏جميل» با اشاره به اينکه امروز بيش از هر زماني به توليد استاندارد سفال و سراميک بر مبناي علمي و هنري با تجهيزات روز احساس مي‏شود، اضافه کرد: به دليل نوع بازار جهاني امکان ديوارکشي يا ايزوله‏کردن لالجين در مقابل واردات سفال چيني به لالجين وجود ندارد.

او ادامه داد: با وارد کردن دستگاه‏هاي خط توليد و با بهره‏مندي از تجهيزات در اين بخش مي‏توان شرايط را در راستاي خلق آثار هنري و استاندارد فراهم کرد.

اين سفالگر لالجيني تصريح کرد: سفال به عنوان مادر هنرها نقش بسزايي در معرفي صنايع‏دستي ايران دارد و سفال لالجين نيز براي مطرح‏شدن در سطح جهان از ظرفيت‏هاي بسيار خوبي برخوردار است.

«گلزاري‏جميل» يادآور شد: سفال و سراميک لالجين به عنوان بهترين سوغات و يادگار در سبد خريد گردشگران داخلي و خارجي جاي دارد.

او در پايان تحقق بيمه را گامي مؤثر در افزايش انگيزه هنرمندان دانست و خاطرنشان کرد: حمايت از هنرمندان همواره بهترين راهکار براي ترغيب صنعتگران در ادامه توليد آثار هنري است.
112/

انتهای پیام/

کد خبر 1390032113